VOOR WIE

Je wilt iets veranderen, maar je merkt dat je blijft hangen in bepaalde patronen: 

 

  • Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit.

  • Je loopt steeds tegen dezelfde situaties aan in je werk.

  • Je wilt je stem meer laten horen (letterlijk of figuurlijk), maar merkt dat je jezelf klein houdt.

Samen gaan we op onderzoek naar de patronen die steeds tot dezelfde resultaten leiden. Je gaat zien welke gedachten en welk gedrag jou belemmeren en hoe je dit kan veranderen. 

 

  • Wat hebben ze je tot nu toe gebracht? 

  • Welke dingen kom jij iedere keer tegen in je leven?

  • Hoe zou je het anders willen? 

  • Wil jij het doorbreken? 

Aanpak

In mijn coaching komen we erachter welke kanten er misschien nog niet helemaal mogen zijn van jezelf en hoe je ze kunt omarmen. Je leert hoe je volkomen jezelf mag zijn met al je positieve en negatieve eigenschappen. Dan kom je tot die eerlijke versie van jezelf, die je echt bent zonder maskers. Je krijgt toegang tot een wijsheid die vele malen groter is dan die van je verstand. En je gaat je volledige potentieel ervaren. Ik help je om twijfels en onzekerheden te overwinnen die in de weg staan van wat je wilt bereiken. Samen maken we de weg vrij om jouw doel te bereiken en te leven zonder angst.

AANBOD EN PRIJZEN

Kosteloos 

kennismakingsgesprek

Een gesprek van een halfuur om elkaar te leren kennen en erachter te komen of ik de juiste coach voor jou ben.
 

3 maanden coaching*

Een periode van 3 maanden met 6 sessies van 90 minuten.

particulier tarief 797 euro

zakelijk tarief 897 euro


 

*We spreken een periode van 3 maanden en 6 sessies af om voldoende tijd te geven aan het proces. Maar mijn doel is ook om snel samen helderheid te creëren, geen vaagheid of jarenlange coaching. Als je na een periode van 3 maanden verder wilt met de coaching kan dat natuurlijk maar hopelijk heb je de helderheid en antwoorden die je zocht. Als je denkt dat een korter traject voor jou voldoende is om de gewenste verandering te bereiken kunnen we dat bespreken in ons kennismakingsgesprek.

"Lieke heeft mij heel goed begeleid bij mijn ontwikkeltraject. ik zag er aanvankelijk tegenop, maar ze is er in geslaagd om er voor mij een positief traject van te maken. Met wisselende werkvormen bleef het verfrissend om op verschillende manieren aan mijn ontwikkeling te werken. Ook als ik dacht, nu zijn we wel klaar, wist ze toch op een creatieve manier nog een verdieping aan te brengen."
Caroline, Informatiemanager 

Picture1.png

"Bij Lieke kan ik lachen en huilen. Lieke krijgt het voor elkaar om de onderste steen boven te krijgen. Zij laat mij zien wat mijn patronen zijn, waar van ik zelf niet eens wist dat ik ze had, en leert mij op eigenwijze manier deze patronen te doorbreken. Met zelf meegebrachte voorbeelden uit de praktijk oefenen we situaties en krijg ik die mooie spiegel voor. Vaak denk ik “ Hoe dan?!” En verbaas ik mij dat ik samen met Lieke in zeer korte tijd de inzichten weet te krijgen. Hoe mooi is het dat je bewustwording en zelfinzicht krijgt?" 

Janine, Informatiemanager

Janine.png